Servisne informacije

ZBOG HAVARIJE DEO GRADA DO SUTRA BEZ VODE

ZRENJANIN – Od jutros, tačnije od momenta prijave kvara, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su na terenu i rade na sanaciji kvara na uličnoj vodovodnoj mreži u Topličinoj ulici, u gradskom naselju Šumica.

vodovod i kanalizacija

„U pitanju je havarija većih razmera i teško je bilo utvrditi tačno mesto kvara zbog čega su bila neophodna veća raskopavanja terena oko vodovodnih cevi“, saopšteno je iz ovog preduzeća.

„Iz razloga što je postojala opasnost od izlivanja vode u objekte građana bili smo prinuđeni da, radi zaštite njihove imovine, u toku celog dana dok traju radovi povremeno prekidamo vodosnabdevanja u ovom delu Šumice“, dodaje se u saopštenju.

Kvar je lociran i radi se na njegovom otklanjanju zbog čega će biti prekinuto vodosnabdevanje Topličine i nekih okolnih ulica danas od 19 časova pa najkasnije do sutra do 12 časova.

Ova mera je preduzeta što zbog potreba otklanjanja kvara, što iz mera predostrožnosti da u toku noći ne dođe do nekih novih oštećenja na mreži i nekontrolisanog izlivanja vode, a samim tim i do potencijalne opasnosti da budu ugroženi stambeni objekti i imovina građana.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se ovom prilikom zahvaljuje stanovnicima Topličine i okolnih ulica na strpljenju i razumevanju.

Podeli članak
sinovoz
FAM