Servisne informacije

„VODOVOD“ ZA PETAK NAJAVIO PREKID VODOSNABDEVANJA U DVA SELA

voda

ELEMIR, KLEK – Za petak, 24. februar, najavljeni su radovi Elektrodistribucije Zrenjanin na elektro – mreži u Elemiru, zbog čega će u periodu od 8 do 13.30 časova doći do prekida snabdevanja električnom energijom u ovom selu.

voda

Nestanak električne energije prouzrokovaće prestanak rada bunarskih pumpi, što će dovesti do prekida vodosnabdevanja u periodu dok traju radovi Elektrodistribucije.

Vodotoranj u Elemiru je dovoljnog kapaciteta da omogući snabdevanje građana neophodnim količinama vode za najosnovnije potrebe uz uslov racionalne potrošnje. Iz tog razloga, JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva meštane Elemira da vodu štede da bi vodosnabdevanje bilo neometano i konstantno do trenutka uključenja struje od strane Elektrodistribucije.

Odmah po uključenju struje doći će do normalizacije vodosnabdevanja u Elemiru.

Iz Elektrodistribucije najavljuju da se u slučaju loših vremenskih uslova radovi odlažu.

U petak,24. februara, „Vodovod“ će obavljati radove na vodovodnoj mreži u Kleku, zbog čega će doći do privremenog prekida vodosnabdevanja u ovom selu.

Planirano je da radovi traju od 9 do 12 časova i nakon njihovog završetka biće uspostavljeno uredno vodosnabdevanje.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se zahvaljuje stanovnicima Kleka na strpljenju i razumevanju.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • DA JE MALO „DOBRE VOLJE“, ZNANJA I ZAKONA, „ELEKTRODISTRIBUCIJA“ BI TREBALA DA IMA POKRETNI AGREGAT, PA, KADA ISKLJUČI EL. ENERGIJU, „ZBOG RADOVA NA MREŽI“, OBEZBEDI STRUJU ZA VODOZAHVAT, PA MAKAR NE OSTANEMO BEZ VODE!? A, ZAŠTO VODOVOD NE UKLJUČI AGREGAT, KOJI POSTOJI NA VODOZAHVATU, KOJI U KUPILI OD MZ ELEMIR!? DODUŠE, OD 25 kW SNAGE, ALI BI MOGAO DA „TERA“ MAKAR JEDNU PUMPU!!!???
    IMAO JE SAMO NEKOLIKO SATI RADA, KADA JE KUPLJEN!!!
    Pozdrav iz Elemira!

sinovoz