Servisne informacije

SVE O CVEĆARAMA I RASADNIKU „ČISTOĆE I ZELENILA“

CVEĆARA „JASMIN“

Cvećara „Jasmin“, koja se nalazi u strogom centru grada, u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 28 (Pinkov tržni centar, lokal broj 9), raspolaže bogatim asortimanom rezanog i saksijskog cveća, ikebana, venaca, buketa, raznih ukrasnih detalja i zemlje za cveće.

cvecara_jasmin

U bogatoj ponudi cvećare „Jasmin“ možete kupiti i mirišljave sveće, kao i vrlo interesantne knjige o vinu i rezanju voća i vinove loze.

„Aranžiramo kako poslovne, tako i privatne prostorije“, poručuju iz ove cvećare.

Radno vreme cvećare „Jasmin“ je svakog dana, osim nedelje, od 7 do 20 časova, a sve informacije zainteresovani građani mogu dobiti putem telefona 023/536-772.

„Najbolji pokazatelj uspešnog poslovanja je veliki broj stalnih komitenata i kupaca koji nam ukazuju veliko poverenje. Neka sva vaša čula uživaju uz cvećaru „Jasmin“, poručuju zaposleni.

 

CVEĆARA „ORHIDEJA“

Cvećara „Orhideja“ nalazi se na Centralnom groblju. Radno vreme cvećare je svakog dana od 8 do 15 časova. Cveće  građani mogu poručiti na broj telefona 064/811-68-98.

cvecara_orhideja

 

RASADNIK

Rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin nalazi se u Radničkoj ulici bb (naselje Šumica). Raspolaže širokim asortimanom lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, rasada cveća, kao i sredstava za negu i zaštitu bilja. Kupovinom sadnog materijala svi posetioci rasadnika mogu dobiti besplatne stručne savete u vezi nege, sadnje i održavanja biljaka. Radno vreme rasadnika, radnim danima i subotom je od 7 do 15 časova, a sve informacije zainteresovani građani mogu dobiti i putem telefona 023/562-107.

rasadnik_cistoca

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz