Servisne informacije

„Procvetali“ delovi grada

ZRENJANIN – Radnici Rasadnika JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina svakodnevno su na terenu i sprovode prolećnu sadnju cveća u gradskim lejama, kako je i predviđeno planom i programom ovog komunalnog preduzeća.

Cvetni stub na glavnoj gradskoj džadi
Cvetni stub na glavnoj gradskoj džadi

Do sada je cveće posađeno u lejama na platou kod Vojvođanske banke, ispred Komiteta, Male varoši, u krugu Gradske kuće i na još nekim mestima.

– Sadi se cveće različitih vrsta, kao što su gazanije, petunije, ipomee i druge. Pre nekoliko dana su u centru grada, ispred fontane, postavljeni i cvetni stubovi koji svojim interesantnim izgledom privlače pažnju građana – kaže za portal „Zrenjaninski“ portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“ Danijela Tančić.

"Procvetao" i trg u izgradnji
„Procvetao“ i trg u izgradnji

Ona podseća građane da je Rasadnik otvoren za sve posetioce radnim danima od 7 do 17 časova, i subotom od 7 do 15 časova. Osim velikog izbora sadnog materijala, zainteresovani u „Čistoćinom“ rasadniku, uz kupovinu, mogu dobiti i sve informacije i stručne savete u vezi sa sadnjom, negom i održavanjem biljaka.

– Ako naši kupci imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi sadnje, na raspolaganju im je naše ljubazno i stručno osoblje koje će im pomoći u odabiru sadnica i sadnog materijala, kao i svojim stručnim savetima – ističe Tančić.

Sve informacije zainteresovani građani mogu dobiti i putem telefona 023/562-107, svakog radnog dana, u periodu od 7 do 15 časova.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.