Servisne informacije

PROBLEMI U VODOSNABDEVANJU NA DVA MESTA

kanalizacija

ZRENJANIN – Tokom postavljanja optičkih kablova, izvođač radova je oštetio cev gradske vodovodne mreže, što je prouzrokovalo prekid vodosnabdevanja u Aviv Parku Zrenjanin i moguće je da će dovesti do pada pritiska u mreži u delu Bagljaša koji gravitira ka tom tržnom centru, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

– Zbog kategorizacije puta gde je nastao kvar potrebno je obaviti određene pripreme koje se tiču bezbednosti odvijanja saobraćaja, zbog čega će radovi na sanaciji ovog kvara većih razmera biti izvršeni kada nadležni sprovedu pomenute mere, a prema najavama radovi će početi sutra, 16. decembra, u jutarnjim časovima. Tada će se znati i sve detaljnije informacije o vremenu potrebnom za otklanjanje kvara, kao i o tome koliko će trajati prekid vodosnabdevanja Aviv Parka, a o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena – saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Takođe, za petak, 16. decembar, najavljeni su radovi Elektrodistribucije na elektro – mreži u Knićaninu, zbog čega će u periodu od 9 do 14 časova doći do prekida snabdevanja električnom energijom u ovom selu.

Nestanak električne energije prouzrokovaće prestanak rada bunarskih pumpi, što će dovesti do prekida vodosnabdevanja u Knićaninu, u periodu dok traju radovi Elektrodistribucije.

Odmah po uključenju struje od strane Elektrodistribucije doći će do normalizacije vodosnabdevanja.

Iz Elektrodistribucije najavljuju da se u slučaju loših vremenskih uslova radovi odlažu.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz