Servisne informacije

PREKID SAOBRAĆAJA NA MUŽLJANSKOM MOSTU 

kanalizacija

ZRENJANIN – Za vreme ekstremno niskih temperatura došlo je do pucanja dela vodovodne cevi koja prolazi ispod Mužljanskog mosta, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

kanalizacija

– Zbog specifičnosti otklanjanja kvara i niskih temperatura, nije bilo moguće odmah obaviti njegovu sanaciju, već se sprovodila stalna kontrola mesta kvara od strane tehničke službe preduzeća i preduzimani su neophodni koraci da vodosnabdevanje u Mužlji ni jednog trenutka ne bude ugroženo, u čemu se i uspelo – ističe Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Za sutra je planirana sanacija pomenutog kvara. Angažovana je potrebna mehanizacija za rad iznad vode, a saobraćaj na Mužljanskom mostu, zbog izvođenja radova, biće zatvoren od 10 do 12 časova.

– Ekipe našeg preduzeća će u 9 časova prekinuti vodosnabdevanje u Vardarskoj ulici da bi obavili sve potrebne pripremne radove kako bi i prekid vodosnabdevanja u pomenutoj ulici, a i prekid saobraćaja na mostu što kraće trajali. Pošto se vodosnabdevanje Mužlje obavlja iz dva pravca, preko pomenutog mosta i od strane „Univereksporta“, do prekida vodosnabdevanja će, dok traju radovi, doći samo u Vardarskoj ulici, dok se u ostatku Mužlje može očekivati pad pritiska vode u mreži – naglašava Gajin.

Predviđeno je, ukoliko ne dođe do neplaniranih dešavanja, da ovi obimni i zahtevni radovi na sanaciji vodovodne cevi ispod Mužljanskog mosta budu završeni do 12 časova.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se ovom prilikom zahvaljuje stanovnicima Vardarske ulice i prigradskog naselja Mužlja na strpljenju i razumevanju.

Podeli članak
Tagovi

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz