Servisne informacije

PRAZNIČNO RADNO VREME SLUŽBI „VODOVODA I KANALIZACIJE“

vodovod
JKP "Vodovod i kanalizacija"

ZRENJANIN – U ponedeljak, 1. januara, i u utorak, 2. januara, neće raditi naplatna mesta JKP „Vodovod i kanalizacija“, kao ni šalteri za podnošenje reklamacija i info-pult koji se nalaze u prizemlju zgrade preduzeća u Petefijevoj 3.

 

vodovod
JKP „Vodovod i kanalizacija“

 

Od srede, 3. januara, sva naplatna mesta radiće po ustaljenom radnom vremenu, osim šaltera blagajne i pomenutih šaltera za korisnike u Petefijevoj 3, koji će sa radom početi u ponedeljak, 8. januara.

 

Za vreme novogodišnjih praznika korisnicima je za prijavu kvarova na javnoj mreži dostupan telefon dispečarske službe preduzeća 534-097 (0 – 24 sata), a za njihovo otklanjanje dežuraće ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.

 

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin svim korisnicima želi srećnu Novu 2018. godinu!

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • OD PRE BOŽIĆA, U ELEMIRU, NE RADI TZV. „EKO ČESMA“, KUPLJENA ZA 2,9 MILIONA DINARA! USTVARI, TA ELEMIRSKA, UVOZNA, MONTIRANA JE U KLEKU, A, U ELEMIR JE MONTIRANA NEKA DOMAĆA I OD 3 ČESME, RADILA JE JEDNA, SENZORI SU U KVARU, PA SE VODA TROŠI I KADA NE TREBA! POŠTO SENZORI NE RADE, MONTIRAN JE TASTER, KOJI JE VISIO, POSLE INTERVENCIJE „DRVODELJACA“!!!
    SADA JE I TASTER NESTAO-OTKINUTE SU ŽICE, NA KOJIMA JE VISIO!
    SVE STRUČNJAK DO STRUČNJAKA, I KAO I UVEK, BEZ KONTROLE IZVRŠENIH RADOVA!!! BLAGO NAMA!
    Pozdrav iz Elemira!

sinovoz