Servisne informacije

POČELO PRVO REDOVNO OČITAVANJE VODOMERA PO SELIMA

vodomer

Od ponedeljka, 4. aprila, počelo je prvo redovno očitavanje vodomera, od minimum tri koliko će ih biti u ovoj godini, i to u sledećim selima: Klek, Lazarevo, Stajićevo, Taraš, Farkaždin, Ečka, Perlez, Aradac, Orlovat i u delu Melenaca.

vodomer

 

Od 1. marta, kada je počeo prvi krug očitavanja vodomera, ono je završeno u Zrenjaninu i u osam sela: Čenti, Banatskom Despotovcu, Knićaninu, Tomaševcu, Botošu, Belom Blatu, Elemiru i delu Melenaca.

– Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 9 do 14 časova, i molimo građane da u tom vremenskom periodu omoguće čitačima pristup vodomerima, kao i da sa poklopaca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera – poručuje Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u ovom javnom preduzeću. 

Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na kojima mogu da jave stanje sa svojih vodomera. To mogu da urade svakog radnog dana od 7 do 13.30 časova na sledeće telefone: 530 – 344; 593 – 003; 535 – 773.

Korisnicima je pružena mogućnost da stanje svojih vodomera prijave preko i-mejl adrese sluzba.ocitavanja@vikzr.rs, kao i slanjem sms poruke na broj 064/811 60 99, i ta mogućnost im je na raspolaganju neprekidno 24 časa. U oba slučaja korisnik navodi ime i prezime, adresu i stanje vodomera. Bitno je da korisnici, bez obzira na način javljanja stanja, to učine najkasnije do 25. u mesecu.

Svi korisnici koji žele mogu prijaviti stanje na svojim vodomerima i pre posete čitača.

– Zamolili bismo korisnike koji u narednom periodu neće biti kod kuće da obaveštenje sa informacijom o stanju vodomera istaknu na vidnom mestu (kapija, prozor…) kako bi čitači evidentirali stanje vodomera – naglašava Gajin.

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM