Servisne informacije

POČELO DRUGO OVOGODIŠNJE OČITAVANJE VODOMERA

vodomer

ZRENJANIN – Od srede, 4. maja, počelo je drugo redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP “Vodovod i kanalizacija”. Nakon očitavanja u gradu, taj posao će biti obavljen i u selima, a o tačnom rasporedu javnost će blagovremeno biti obaveštena.

vodovod-ocitavanje-vodomera

– Ekipe “Vodovoda i kanalizacije” biće na terenu svakog radnog dana od 9 do 14 časova, i molimo građane da u tom vremenskom periodu omoguće čitačima pristup vodomerima i da sa poklopaca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera – poručuje Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u ovom komunalnom preduzeću. 

Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na kojima mogu da jave stanje sa svojih vodomera. To mogu da urade svakog radnog dana od 7 do 13.30 časova na sledeće telefone: 530 – 344; 593 – 003; 535 – 773. 

Korisnicima je pružena mogućnost da stanje svojih vodomera prijave preko e-mail adrese sluzba.ocitavanja@vikzr.rs kao i slanjem sms poruke na broj 064/811 60 99, i ta mogućnost im je na raspolaganju neprekidno 24 časa. U oba slučaja korisnik navodi ime i prezime, adresu i stanje vodomera. Bitno je da korisnici, bez obzira na način javljanja stanja, to učine najkasnije do 25-og u mesecu.

Svi korisnici koji žele mogu prijaviti stanje na svojim vodomerima i pre posete čitača.

– Zamolili bismo korisnike koji u narednom vremenskom periodu neće biti kod kuće da obaveštenje sa informacijom o stanju vodomera istaknu na vidnom mestu (kapija, prozor..) kako bi čitači evidentirali stanje vodomera – ističe Gajin.

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM