Servisne informacije

Osavremenjena komunikacija sa korisnicima, reklamacije i preko Vibera

Čistoća i zelenilo

Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina uvelo je još jednu novinu u radu, pa će korisnici usluga od sada reklamacije moći da upute i putem Vibera, na broj telefona 066/540-55-00, u periodu od 0 – 24 sata.

 

– “Čistoća i zelenilo” je preduzeće koje se prevashodno bavi uslužnim delatnostima, zbog čega nam je od izuzetne važnosti da naši korisnici budu zadovoljni uslugama koje im pružamo, kao i uslugama koje im možemo staviti na raspolaganje. Želimo da podsetimo naše korisnike da, ukoliko nisu zadovoljni pruženom uslugom, svoju reklamaciju mogu uložiti pismenim putem, putem telefona na broj 023/523-640, besplatne info linije 0800/000-023 (pozivi su omogućeni samo sa fiksne mreže), lično dolaskom u preduzeće – putem reklamacionog zapisnika, kao i putem web prezentacije “Čistoće”, koja se nalazi na adresi www.jkpciz.co.rs A na isti način mogu da postave i pitanja – navodi Danijela Tančić, portparolka JKP “Čistoća i zelenilo”.

 

Bez obzira na koji način je reklamacija izjavljena, služba za njihovo rešavanje svaku primljenu reklamaciju odmah uzima u razmatranje i o njenoj osnovanosti u kratkom roku obaveštava podnosioca.

 

– Osavremenjavajući način komunikacije sa korisnicima usluga i stavljajući akcenat na ekspeditivnost u rešavanju reklamacija, mi pokazujemo koliko nam je bitno zadovoljstvo korisnika, a isto tako i da uvažavamo svaku njihovu sugestiju i primedbu – zaključuje Tančić.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM