Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Najnovije saopštenje povodom nestanka vode u gradu

prekid vodosnabdevanja

Firma „Gruppo Zillio“, koja je investitor postrojenja za preradu vode, saopštila je da je usled strujnog udara došlo do izbacivanja distributivnih pumpi iz pogona, zbog čega je nestalo vode u gradu.

„Tim fabrike vode radi na otklanjanju kvara, nakon čega će se postepeno uspostaviti distribucija vode. Očekuje se da će u narednih 30 minuta problem biti rešen. Plan za večerašnje radove od 23 sata ostaje na snazi“, saopšteno je iz firme „Gruppo Zillio“.

„Izvinjavamo se građanima na neprijatnosti prouzrokovanoj problemom na koji nismo mogli da utičemo“, dodaje se u saopštenju.

Pročitajte još: NOVE ANALIZE: Voda je odličnog kvaliteta i u gradskoj mreži

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

Podeli članak

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

• Ubedljivo najgora gradska uprava u celoj Srbiji!!!
    Gradjani prevareni u više navrata.
    Ugradili se debelo za sijalice, a pola grada u mraku.Nafatirali se za fabriku vode, vode nema a i kad ima kao da je iz bare! Kafilerija leti smrdi kao crkotina iz turšije…Dobro ovi kažu, treba za vas sve METLA!

sinovoz
FAM