Servisne informacije

EKIPE “VODOVODA” SANIRAJU KVAR VEĆIH RAZMERA

Javnog komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija"

ZRENJANIN – Ekipe JKP “Vodovod i kanalizacija” iz Zrenjanina jutros su, uz upotrebu mehanizacije, započele radove na sanaciji kvara većih razmera u Štrosmajerovoj ulici, zbog kojeg je sinoć, u kasnim večernjim satima, došlo do prekida vodosnabdevanja na teritoriji gradskog naselja Duvanika.

 

Vodovod i kanalizacija

 

Procene sa terena su da će kvar, ukoliko ne dođe do neplaniranih situacija, biti otklonjen do 11 časova, nakon čega će se uspostaviti uredno vodosnabdevanje u ovom delu grada.

 

Do 11 časova trebalo bi da budu završeni i radovi na sanaciji kvara u ulici 9. januara, na Bagljašu, gde je jutros došlo do pucanja cevi, a usled toga i prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici.

 

Za vreme vikenda došlo je do kvara na dežurnoj dispečerskoj liniji 534-097 zbog čega pomenuti broj i dalje nije u funkciji. Kvar je prijavljen operateru, a do momenta njegovog otklanjanja korisnicima je za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži na raspolaganju broj 530-150 ili besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (od 7 do 15 časova).

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM