Servisne informacije

Drugi krug očitavanja vodomera

ZRENJANIN – Nakon završenog prvog očitavanja stanja vodomera korisnika, od tri koliko će ih biti ove godine, od ponedeljka ekipe zrenjaninskog „Vodovoda“ kreću sa drugim redovnim očitavanjem vodomera u samom gradu, saopšteno je danas iz tog preduzeća.

Sedište "Vodovoda i kanalizacije"
Sedište „Vodovoda i kanalizacije“

U saopštenju se podseća da je prvi krug očitavanja izvršen i u svim naseljenim mestima na teritoriji Zrenjanina osim u Perlezu, Čenti, Aradcu i delu Melenaca, gde očitavanje nije izvršeno zbog visokog nivoa podzemnih voda.
Odmah po završetku očitavanja stanja u gradu, objašnjava se, kreće prvo očitavanje vodomera i u tim naseljenim mestima, kao i u drugi krug očitavanja vodomera u ostalim naseljenim mestima.

U „Vodovodu“ napominju da će o tačnom datumu početka očitavanja stanovnici naseljenih mesta biti blagovremeno obavešteni.

U saopštenju se dodaje i da će ekipe tog JKP biti na terenu svakog radnog dana od 9 do 14 časova.

„Molimo građane da u tom vremenskom periodu omoguće čitačima pristup vodomerima, da sa poklopaca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera“, poručili su iz „Vodovoda“.

Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na kojima mogu da jave stanje sa svojih vodomera.

U „Vodovodu“ ističu da građani to mogu da urade svakog radnog dana od 7 do 13.30 časova na sledeće telefone:
530-344, 593-003, 535-773.

Takođe, dodaje se, na pomenute telefone svi građani koji to žele mogu prijaviti stanje na vodomerima,

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.