Servisne informacije

Ceo grad će ostati bez vode zbog radova koje izvodi Elektrodistribucija

Vodovod i kanalizacija

Prema najavi Elektrodistribucije Zrenjanin, planirani su radovi na trafostanici koja obezbeđuje električnu energiju trafostanicama JKP „Vodovod i kanalizacija“, a sa kojih se napajaju bunarske pumpe na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.

 

Radovi Elektrodistribucije planirani su za petak, 18. maj, u vremenu od 8 do 12.30 časova, i u tom periodu će doći do prekida snabdevanja električnom energijom, što će dovesti do prekida rada bunarskih pumpi, a samim tim i do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada, najavilo je JKP „Vodovod i kanalizacija„.

 

Nakon završetka radova Elektrodistribucije i ponovnog puštanja trafostanice u rad, u narednih 30 minuta doći će do postepene normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada. U pitanju je vreme koje je potrebno da se postigne pun kapacitet rada bunarskih pumpi i stabilizuje pritisak vode u gradskoj vodovodnoj mreži.

 

Prema najavama Elektrodistribucije, u slučaju loših vremenskih uslova, radovi se odlažu.

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

 • OVO NEMA NI U AFRICI!!!
  DA, GRAD OD 80.000 STANOVNIKA OSTANE BEZ VODE!!!
  TREBA DONETI ZAKON, DA SNABDEVAČ EL. ENERGIJOM, NE SME, TAKO NEŠTO DA URADI, NEGO, DA JE DUŽAN DA OBEZBEDI REZERVNO NAPAJANJE, ZA VREME VRŠENJA OVAKVOG REMONTA!!!
  DOZOVIMO SE VEĆ JEDNOM PAMETI I UČINIMO TAJ KORAK, RADI NORMALNOG ŽIVLJENJA!!!
  NIJE ELEKTRODISTRIBUCIJA „JAČA“ OD NAS, ILI SU IZABRANI UPRAVLJAČI DRŽAVE, BEZ MOĆI!!!
  JEDAN POKRETNI-MOBILNI AGREGAT BI, ZA SVA VREMENA, REŠIO TAJ PROBLEM I U SVIM SELIMA, OKO GRADA, KADA SU RADOVI OKO VODOZAHVATA I TREBALO BI GA I ŠIRE KORISTITI!!!
  SAMO TREBA DOGOVOR-RADITI!
  PREKOR IZ ELEMIRA!

sinovoz