Servisne informacije

Kafići ceo dan bez vode!

ZRENJANIN – Centar Zrenjanina bez vode je više od 24 sata! Situacija je alarmantna jer se u gradskom jezgru nalazi čak 19 objekata u kojima se služi hrana.

Presušile slavine u lokalima
Presušile slavine u lokalima

Završni radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u centru grada, koje izvodi JKP „Vodovod i kanalizacija“ pretvorili su se u pravu noćnu moru za žitelje i preduzetnike iz užeg gradskog jezgra, zbog presahlih slavina još od juče ujutro. Umesto planiranog isključenja od 7.30 do 18 časova, nastala je prava agonija.

– Ovo je strašno, pa ovde se nalazi 19 objekata koji služe hranu, a više od 24 sata smo bez vode. Samo Bog nas može sačuvati da neko ne dobije trovanje, ili da ne izbije neka zaraza – kaže jedan od preduzetnika iz centra.

Da podsetimo, osim restorana, picerija, pekara, poslastičarnica i drugih objekata sa prehrambenom robom, tu je i mesara „Matijević“ i druge radnje, gde je voda neophodna za očuvanje minimuma sanitarnih uslova.

Iz dispečerske službe JKP „Vodovod i kanalizacija“ kažu da je problem nastao zbog pucanja cevi u Ulici Slobodana Bursaća i da ekipe rade na hitnoj sanaciji kvara.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.