Region YSLAJDER

ZAVRŠEN KAPITALNI KOMUNALNI PROJEKAT U SEČNJU

SEČANJ – Gradnja kanalizacione mreže u Sečnju je završena, pred svakom kućom u ovom mestu je priključak i šaht, i ostaje samo da se uradi prečistač pa da projekat bude zaokružen u celosti, kaže predsednik Saveta Mesne zajednice Sečanj Milovan Vučković.

secanj

– Radovi na kanalizaciji trajali su nekoliko godina, započeti su u vreme kada je predsednik Saveta MZ Sečanj bio Danilo Vukoje, a u svemu je značajno učestvovala i mesna zajednica. Radove je pored ostalih izvodila firma “Instel”, sredstva su priticala sa više nivoa vlasti, uz veliko angažovanje predsednika opštine Predraga Miloševića Karasija. Rezultat je vidljiv, 18,4 kilometara kanalizacione mreže, šest crpnih stanica i kompletna infrastruktura – precizira Vučković, i ističe da se sada ubrzano vode razgovori o obezbeđenju sredstava za nabavku i ugradnju prečistača.

To će sada biti mnogo lakši zadatak, jer je cena prečistača u poslednje vreme drastično pala.

Ovaj objekat, inače, posle tehničkog pregleda koji je obavila novosadska firma “Omega YU”, predat je na upravljanje Javnom komunalnom preduzeću “Sečanj”, na čijem je čelu direktor Milenko Vilić.

Podeli članak
sinovoz
FAM