Region YTOP

ZAJEDNIČKA INVESTICIJA U ČETIRI INDUSTRIJSKE ZONE

NOVI BEČEJ – Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, sa saradnicima, posetio je danas opštinu Novi Bečej gde je, nakon sastanka sa rukovodstvom te lokalne samouprave, obišao izgradnju saobraćajnica u Industrijskoj zoni “Istok” i dvorac “Heterlend” u Bočaru.

mirovic-novi-becej

Mirović je ocenio da je sastanak sa predsednikom opštine Novi Bečej Sašom Maksimovićem i njegovim saradnicima bio izuzetno važan i da je dogovoreno da se zajednički investira u četiri industrijske zone u ovoj opštini. Cilj ovih ulaganja je obezbeđivanje podsticaja kako bi se privukli domaći i strani investitori i kako bi se stvorili uslovi da opština, privredne komore, pokrajinska administracija i Vlada Republike Srbije mogu investitorima da ponude odgovarajuće lokacije, kako bi se otvarala nova radna mesta.

Predsednik Pokrajinske vlade je rekao da očekuje da dve od četiri novobečejske industrijske zone budu završene tokom 2017. godine, kao i da će nakon toga uslediti i priprema i intenziviranje radova i na druge dve industrijske zone.

On je poručio da Novi Bečej ne treba da bude poznat samo po “Gospojinskim danima” nego i po “uglednim, moćnim kompanijama koje bi zapošljavale radnike”.

Podeli članak
sinovoz
FAM