Region Vesti Zrenjanin

Više od dve hiljade vakcinisanih na području opštine Sečanj

vakcinacija na području opštine sečanj
Foto: Opština Sečanj

Na području opštine Sečanj vakcinisano je više od dve hiljade građana, saopštila je ova lokalna samouprava.

 

Prema poslednjim saopštenim podacima Doma zdravlja Sečanj, protiv virusa korona u ovoj srednjobanatskoj opštini vakcinisana su 2374 stanovnika. Za vakcinaciju je, inače, do sada prijavljeno ukupno 2468 građana.

 

PROČITAJTE JOŠ: Ribočuvari prethodnih dana očistili ulivne kanale na reci Tisi (Foto)

 

– Imunizacija se u našoj opštini aktivno sprovodi od prijema prvih doza. Osoblje je obučeno, dobro organizovano i protokol se maksimalno poštuje. Do sada smo vakcinisali gotovo dve i po hiljade stanovnika, a počeli smo i sa postupkom revakcinacije – izjavila je Jasmina Šešlija, direktorka Doma zdravlja Sečanj.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović izrazio je zadovoljstvo što su građani pokazali odgovornost prijavljivanjem za vakcinaciju.

 

– Samo čovek koji je odgovoran prema sebi, može biti predan i odgovoran u odnosima s drugima. Ponosan sam zbog mojih sugrađana, jer su postupcima pokazali kolektivnu brigu. A to je ono što nam dugo nedostaje – kolektivni duh i odgovornost – rekao je Rađenović.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM