Region

Uspešno predstavljanje Odreda izviđača „Čiča Janko“ na takmičenju u Starčevu

Odred izviđača "Čiča Janko"

Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza, sa dve ekipe poletaraca i jednom ekipom mlađih izviđača, uspešno je učestvovao na takmičenju poletaraca i izviđača u Starčevu.

 

Odred izviđača "Čiča Janko"

 

– Odred izviđača „Nadel“ iz Starčeva bio je organizator izviđačkog višeboja, a naš odred je učestvovao sa ekipama sastavljenim od dece iz Perleza, Farkaždina, Ečke i Idvora. Domaćin  je spremio interesantne i zanimljive discipline, a ekipa „Perleški pirati“ zauzela je drugo mesto i uvećala kolekciju pehara u Odredu „Čiča Janko“. U noćnom orijentiringu, u kategoriji pčelica, drugo mesto izborila je ekipa „Tviti“. U kategoriji poletaraca „Perleški pirati“ zauzeli su treće mesto. I ovaj put nije izostalo lepo druženje sa drugim odredima i upoznavanje sa novim prijateljima iz drugih sredina – kaže Dragan Musić, starešina Odreda izviđača „Čiča Janko“.

 

Odred izviđača "Čiča Janko"

 

Ekipe poletaraca činili su „Perleški pirati“ u sastavu Sara Antonijević, Nikola Savić, Aleksandar Antonijević, Dalibor Stojšić, Tijana Jandrić i Nikola Velemirov, kao predvodnik, zatim „Tviti“ u sastavu Mina Mećavin, kao vođa ekipe, i Jovana Žarkov, Aleksandra Zakić, Anđela Klopotan, Anastasija Klopotan i Jovan Kojčić.

 

Odred izviđača "Čiča Janko"

 

Odred izviđača "Čiča Janko"

 

Podeli članak
sinovoz
FAM