Region Vesti Zrenjanin

Uručena Oktobarska nagrada zaslužnim pojedincima i kolektivima

oktobarska nagrada
Foto: NMR Info

Povodom 2. oktobra, Dana opštine Sečanj, juče je na svečanoj sednici Skupštine opštine uručena ovogodišnja Oktobarska nagrada zaslužnim pojedincima i kolektivima.

 

Oktobarsku nagradu dobili su Slavica Beronja, profesorka matematike iz Krajišnika, dr Miodrag Grbić, lekar opšte prakse iz Sutjeske, kao i Miodrag Milošević, predsednik Saveta Mesne zajednice Sečanj. Nagrađeni su i Jelena Milićević, novinarka Radio televizije Vojvodine, KUD „Vlado Tomanović“ iz Sečnja i Biljana Tomić, pčelarka iz Jarkovca. Oktobarska nagrada pripala je i Vesni Treunov, privrednici iz Jaše Tomića, i Branislavu Petrovu, poljoprivrednom proizvođaču iz Jaše Tomića.

 

Pročitajte još: Na njivama u žitištanskoj opštini gori neobrani kukuruz! (Foto)

 

Oktobarsku nagradu dobila su i preduzeća „Sveti Nikola“ iz Sečnja, „Crveni cvet“ iz Sečnja, „Ratar“ iz Jaše Tomića, „Modoš“ iz Jaše Tomića, „Agrolazar“ iz Jaše Tomića, „Krajinatim“ iz Krajišnika, „Sloga“ iz Krajišnika, „Borac“ iz Šurjana, „Graničar“ iz Konaka, „Agrosoj“ iz Neuzine, „Bakta“ iz Boke, „Pobeda“ iz Boke, ribnjak „Sutjeska“ iz Sutjeske i „Ekonomija“ iz Jarkovca.

 

Nagrade su dobile i sindikalne organizacije ribnjaka „Sutjeska“ i „Graničara“ iz Konaka.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM