Region YSLAJDER

UREĐENE SVLAČIONICE SPORTSKOG DRUŠTVA “NAFTAGAS”

ELEMIR  Zahvaljujući kompaniji NIS, u Elemiru su uređene i opremljene svlačionice u objektu Sportskog društva “Naftagas”.

 

naftagas

 

Kompanija NIS je u okviru projekta “Zajednici zajedno” opredelila sredstva, oko 700.000 dinara, za podršku ovom sportskom kolektivu, koji je poznat i van regiona po tome što ima najviše klubova u svom sastavu.

 

– Okrečene su sve prostorije u objektu svlačionice, a prostorije su opremljene novim ormanima, klupama i vešalicama za garderobu. Osim toga, prostor ispred ulaza u objekat je zatvoren leksan pločama. Na ovaj način NIS je značajno pomogao našem društvu da funkcioniše u boljim uslovima – kaže predsednik Sportskog društva “Naftagas” iz Elemira Branko Trnjaković.

 

naftagas svlačionice

 

On je i projekat sa kojim je SD “Naftagas” konkurisao simbolično nazvao “Naša igra spaja” (NIS). NIS je u Zrenjaninu, inače, po projektu “Zajednici zajedno” za 2016. godinu, finansirao 15 projekata sa ukupno 12,5 miliona dinara.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • HVALA “NAFTAGASU”, PARDON, “NIS”-e!!!
    1972. smo preimenovali naše SD “BRATSTVO” u “NAFTAGAS”-ELEMIR.
    Direktor “Srednjeg Banata”, tada je bio dipl. ing. Željko Katinčić, koji je računao na sredstva “NAFTNE RENTE” iz naftnog polja “Elemir”, koja su pripadala Elemiru, upotrebi i za razvoj sporta. Predsednik opštine Zrenjanin, tada je bio Duda Radaković, koji je uz pomoć politike, ta sredstva sve više povlačio u opštinsku kasu, “za druge namene”, a, elemirski sportisti i meštani su ostali, “da se bakću sa otpacima i zagađenjima”!!!
    Zakonodavac je “naftnu rentu” namenuo onima, na čijoj teritoriji-KO se nafta i gas crpe, koji trpe zbog toga!!! Ali, ondašnja opština-sada Grad nisu videli Elemir, kao “mali Hjuston” i uzeli su taj naš prihod, na žalost!!!
    Pozdrav iz Elemira!

sinovoz
FAM