Region YSLAJDER

UREĐENE SVLAČIONICE SPORTSKOG DRUŠTVA „NAFTAGAS“

ELEMIR  Zahvaljujući kompaniji NIS, u Elemiru su uređene i opremljene svlačionice u objektu Sportskog društva „Naftagas“.

 

naftagas

 

Kompanija NIS je u okviru projekta „Zajednici zajedno“ opredelila sredstva, oko 700.000 dinara, za podršku ovom sportskom kolektivu, koji je poznat i van regiona po tome što ima najviše klubova u svom sastavu.

 

– Okrečene su sve prostorije u objektu svlačionice, a prostorije su opremljene novim ormanima, klupama i vešalicama za garderobu. Osim toga, prostor ispred ulaza u objekat je zatvoren leksan pločama. Na ovaj način NIS je značajno pomogao našem društvu da funkcioniše u boljim uslovima – kaže predsednik Sportskog društva „Naftagas“ iz Elemira Branko Trnjaković.

 

naftagas svlačionice

 

On je i projekat sa kojim je SD „Naftagas“ konkurisao simbolično nazvao „Naša igra spaja“ (NIS). NIS je u Zrenjaninu, inače, po projektu „Zajednici zajedno“ za 2016. godinu, finansirao 15 projekata sa ukupno 12,5 miliona dinara.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • HVALA „NAFTAGASU“, PARDON, „NIS“-e!!!
    1972. smo preimenovali naše SD „BRATSTVO“ u „NAFTAGAS“-ELEMIR.
    Direktor „Srednjeg Banata“, tada je bio dipl. ing. Željko Katinčić, koji je računao na sredstva „NAFTNE RENTE“ iz naftnog polja „Elemir“, koja su pripadala Elemiru, upotrebi i za razvoj sporta. Predsednik opštine Zrenjanin, tada je bio Duda Radaković, koji je uz pomoć politike, ta sredstva sve više povlačio u opštinsku kasu, „za druge namene“, a, elemirski sportisti i meštani su ostali, „da se bakću sa otpacima i zagađenjima“!!!
    Zakonodavac je „naftnu rentu“ namenuo onima, na čijoj teritoriji-KO se nafta i gas crpe, koji trpe zbog toga!!! Ali, ondašnja opština-sada Grad nisu videli Elemir, kao „mali Hjuston“ i uzeli su taj naš prihod, na žalost!!!
    Pozdrav iz Elemira!

sinovoz
FAM