Region YSLAJDER

TAKMIČENJE NAJJAČIH: VUKLI KAMION TEŽAK DESET TONA (FOTO)

Foto: Zoran Bogaroški

MELENCI – Na sportskim terenima Osnovne škole „Dr Boško Vrebalov“ u Melencima, u nedelju, 4. juna, održano je veoma zanimljivo revijalno takmičenje najjačih ljudi sa ovih prostora – Strongman KUP Duhovi 2017.

 

takmičenje
Foto: Zoran Bogaroški

 

Iako je takmičenju pristupilo samo dvoje ljudi, organizatori su se potrudili da sve prikazano bude veoma zanimljivo okupljenoj publici, u kojoj je bilo nekoliko stotina duša.

 

takmičenje
Foto: Zoran Bogaroški

 

Branko Šćepanović iz Novih Kozaraca i Goran Petrović iz Zrenjanina takmičili su se u 4 discipline: Truck Pull (vučenje kamiona 10T), Farmers Walk (nošenje kofera 2 x 125 kg), Log Lift (dizanje tereta 180 kg) i YOKO (nošenje YOKA 330 kg).

 

takmičenje
Foto: Zoran Bogaroški

 

Na veliku žalost, Branko Šćepanović, kojem je ovo takmičenje služilo kao jedna od poslednjih provera za EURO KUP, doživeo je ozbiljnu povredu kolena, i to pred sam kraj takmičenja, kada je već obezbedio pobedu i u poslednjoj disciplini.

 

takmičenje
Foto: Zoran Bogaroški

 

Treba napomenuti da je Zrenjaninac Goran Petrović, kome je ovo bilo prvo takmičenje u Strongman-u, bio bolji od Šćepanovica u disciplini vučenja kamiona teškog 10 tona.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.