Region

SVE SPREMNO ZA SLAVU U PERLEZU

PERLEZ – Seoska slava u Perlezu, Gospojinske poklade, biće i ove godine svečano obeležena zabavnim i sportskim događajima, kao i jedinstvenim festivalom “Perlez Pueblo”.

perlez-pueblo

U utorak, 9. avgusta, u 13 časova, je svečana sednica Saveta Mesne zajednice Perlez. Koncert Kulturno – umetničkog društva “Arsenije Teodorović” pod nazivom “Retrospektiva”, na programu je u četvrtak, 11. avgusta, od 20 časova, u dvorištu Doma kulture. Iste večeri od 21.30 časova u školskom dvorištu nastupa mladi pevač Nemanja Semlekan.

Sedma po redu muzička manifestacija “Perlez Pueblo” na programu je u petak, 12. avgusta, od 21 čas, u školskom dvorištu.

U subotu 13. avgusta, ispred kafane “Sport” je takmičenje u gađanju glinenih golubova, u organizaciji Lovačkog društva “Jedinstvo” iz Perleza. Istog dana, ali od 17 časova, je fudbalska utakmica u kojoj će snage odmeriti domaćin, FK “Jedinstvo 1928” i FK “Radnički” iz Sutjeske. Iste večeri je od 21 čas nastavak festivala “Perlez Pueblo”, a manifestacija se završava u nedelju, 14. avgusta, u školskom dvorištu, gde posetioce od 21 čas očekuje “Pena parti”.

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM