Region YSLAJDER

SAD I ZVANIČNO: OBJAVLJEN PROGRAM OVOGODIŠNJE GOSPOJINE

Na programu i Revija paradnih zaprega

NOVI BEČEJ – Objavljen je program ovogodišnje manifestacije „Gospojina“ u Novom Bečeju, koja će se održati od 24. do 27. avgusta, a iz najave se vidi da će i ovogodišnja proslava u gradu na Tisi proteći uz obilje zanimljivih događaja.

 

gospojina
Na programu i Revija paradnih zaprega

 

Program započinje 24. avgusta, tačno u podne, dolaskom rečne flotile, u 13 časova je otkrivanje biste Aleksandru Beriću, na Tiskom keju, a u 20 časova je svečano otvaranje Ulice zanatskog piva.

 

U petak, 25. avgusta, iz programskih sadržaja izdvajamo sada već tradicionalni Mini sajam poljoprivrede „Poljo-fest“, pa zabavni program „Boat show“ i Etno-bazar u centru. U popodnevnom programu je „Gospojinski kotlić“, pa predstavljanje tamburaških bandi, oba događaja takmičarskog karaktera, i na kraju koncert Novice Zdravkovića pod nazivom „Sećanje na Tomu“.

 

U subotu, 26. avgusta, je novi dan za „Poljo-fest“ i „Boat show“, biće ponovo otvorena Ulica zanatskog piva, a ispred Narodne biblioteke i Dečja ulica, dok će se u centru održavati Etno-bazar. Pored već standardnih sadržaja, kao novina najavljen je „Motosusret“, u organizaciji lokalnog Moto kluba „Road Runners“, koji će se održati baš u subotu, s početkom u 10 časova. Popodne je „PerSu Avlija zabavlija“ za decu, a od 20 časova koncert sastava „Mobilmania“ iz Mađarske. Posle njih na binu će „Divlje jagode“, a onda „Riblja čorba“.

 

U nedelju, 27. avgusta, je treći dan za „Poljo-fest“, „Boat show“, Ulicu zanatskog piva i Etno-bazar. U 13 časova sledi 24. Revija paradnih zaprega, defile i takmičenje, a od 14 do 18 časova PerSu Dečja ulica, na platou ispred Narodne biblioteke. U 18 časova je Litija, u hramu Uspenja Presvete Bogorodice. Od 20 časova je koncert Dženana Lončarevića, a onda na scenu izlazi Aca Lukas. Gospojina se završava ponoćnim vatrometom.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz