Region Vesti Zrenjanin

Procena bezbednosne situacije za vreme održavanja tri manifestacije

manifestacije

Procena bezbednosne situacije za vreme održavanja tri manifestacije bila je glavna tema ovonedeljne sednice Saveta Srednjobanatskog upravnog okruga.

 

Podsetimo, do kraja avgusta biće održane tri manifestacije. U pitanju su „Pile fest“ u Žitištu, „Gospojina 2019“ u Novom Bečeju i „Dani piva“ u Zrenjaninu.

 

„Konstatovano je da će Policijska uprava Zrenjanin, u saradnji sa organizatorima manifestacija, kao i prethodnih godina, obaviti procenu rizika. Obaviće i procenu ljudskih i ostalih resursa. Biće preduzete sve mere da bezbednost građana u svim segmentima bude u potpunosti osigurana. Opštoj bezbednosti doprineće i nadležne inspekcije. One će pojačati kontrole, kako zakupaca štandova za prodaju hrane i pića, tako i lica koja će neposredno obavljati promet hrane i pića“, saopšteno je nakon sednice.

 

Sednicom je predsedavala načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević.

 

Pročitajte još: „Dani piva“ na Evropskoj mapi festivala, zajedno sa „Oktoberfestom“

 

Sednici su prisustvovali gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, predsednici opština Žitište, Sečanj i Nova Crnja Mitar Vučurević, Predrag Rađenović i Vladimir Brakus. Prisutni su bili i načelnica Opštinske uprave Novog Bečeja Tamara Popov i predstavnici Policijske uprave u Zrenjaninu Zoran Jarić i Goran Živković.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM