Region YTOP

PREDSTAVNIK ŽITIŠTA NA REGIONALNOJ KONFERENCIJI O ZAŠTITI NA RADU

ŽITIŠTE – Među učesnicima na Regionalnoj međunarodnoj konferenciji pod nazivom „Primenjena zaštita i njeni trendovi, koja je održana na Zlatiboru, bio je i Žitištanin Petar Stanić, kao lice zaduženo za bezbednost i zdravlje na radu i referent zaštite od požara u Javnom komunalnom preduzeću „Razvoj“ iz Žitišta.

 

zaštiti na radu

 

-Cilj konferencije je bio da se animira javnost za tematiku bezbednosti i zdravlja na radu. Na konferenciji je bilo ukupno 22 predavača-izlagača koji su predstavili svoje radove, sažete u zbornik. Među najistaknutijim predavačima bio je i domaćin konferencije dr Božo Nikolić, direktor Međunarodnog Instituta za primenjeno upravljanje znanjem, koji je govorio na temu tehničkih mera za redukciju rizika i bezbednosti mašina, sa procenom i smanjenjem rizika.

 

Zapažen nastup imala je i Vera Božić Trefalt, predstavnik Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, koja je izlagala o bezbednom i zdravom radu na otvorenom, pri visokim temperaturama  – kaže Petar Stanić, koji  je bio jedini učesnik na ovom skupu, iz Srednjobanatskog okruga.

 

Organizator konferencije bio je Međunarodni institut za primenjeno upravljanje znanjem, uz podršku Uprave za bezbednost i zdravlje na radu i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz