Region YSLAJDER

PETOČLANA PORODICA DANIMA ŽIVI U KUĆI BEZ VODE I STRUJE!

MELENCI – Petočlana porodica Novakov iz Melenaca već danima živi u delu izgorelog stambenog objekta, bez struje i vode, jer trenutno nema gde da ode, saznaje portal zrenjaninski.com.

Požar u kući Novakovih izbio je 8. januara, oko 22 časa, a vatrogasci su čak dva sata gasili vatrenu stihiju koja je zahvatila polovinu objekta. U požaru je izgoreo sav nameštaj i garderoba, pa je Novakovima hitno potrebna pomoć.

Kako saznajemo od predsednika Saveta Mesne zajednice Melenci Veselina Frajića, u uništenoj kući žive braća Zoran i Željko Novakov, Željkova supruga Suzana i njihova četvorogodišnja ćerka Sofija, kao i Zoranova i Željkova majka Marija, koja je bolesna.

– Ovu porodicu je odmah nakon požara zadesila još jedna nesreća – Zoranov i Željkov rođeni brat je preminuo u Bašaidu. Mesna zajednica Melenci nije u mogućnosti da pomogne porodici Novakov i zato pozivamo sve pojedince i kolektive da se odazovu apelu i ovim ljudima obezbede krov nad glavom – kaže za portal zrenjaninski.com Veselin Frajić.

MZ Melenci je i zvanično, preko društvenih mreža, uputila apel i zamolila sve koji su u mogućnosti da pomognu, bilo u građevinskom materijalu, ili hrani, odeći, ogrevu i novčanim sredstvima. Sve informacije mogu se dobiti u Mesnoj zajednici, na broj telefona 023 741 000, ili kod predsednika Saveta MZ na broj telefona 064 705 58 44.

Podeli članak
sinovoz
FAM