Region

PERLEŽANI ZAPAŽENI NA FESTIVALU IZVIĐAČKIH PESAMA

PERLEZ – Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza učestvovao je na 12. Svetosavskom festivalu izviđačkih pesama – „Izviđači pevaju”, koji je održan u Beogradu.

Na festivalu održanom u palilulskom Kulturnom centru „Vlada Divljan“, čiji organizator i domaćin je bio Odred izviđača „Sveti Sava“ iz Beograda, nadmetalo se 16 odreda i više od 400 poletaraca i izviđača.

– Odred izviđača „Čiča Janko“ nastupio je sa 40 članova, koji su bili podeljeni u četiri ekipe sastavljene od poletaraca i mlađih izviđača iz Perleza, Farkaždina i Ečke. U kategoriji poletaraca „Medene pčelice“ osvojile su drugo mesto, a „Perleški pilići“ treće mesto – kaže starešina perleskog odreda Dragan Musić.

Za ekipu „Medene pčelice“ nastupale su Milica Novakov, Anđela Klopotan, Anastasija Klopotan, Elena Božin, Dunja Savić, Bojana Vijatov, Mateja Ferenc i Mladen Lišin.

Ekipa „Perleški pilići“ bili su u sastavu Predrag Kiza, Dalibor Stojšić, David Stojšić, Nemanja Jekić, Anđela Jekić, Anastasija Boškov, Jovana Dulijan, Katarina Biberović i Srđan Stanišić.

Podeli članak
sinovoz
FAM