Region YTOP

PERLESKI IZVIĐAČI POBEDNICI FESTIVALA U BEOGRADU

PERLEZ – Odred izviđača “Čiča Janko” iz Perleza učestvovao je na 13. Svetosavskom festivalu izviđačkih pesama “Izviđači pevaju” u Beogradu, i ostvario zapažen uspeh.

 

Čiča Janko - Perlez

 

– Odred izviđača “Čiča Janko” nastupio je sa 35 članova, koji su bili podeljeni u tri ekipe, “Medene pčelice”, “Perleski pirati” i “Uragan”, sastavljene od poletaraca i mlađih izviđača iz Perleza i Farkaždina. Oni su nastupili u kategoriji tradicionalne pesme i zauzeli prvo mesto u ukupnom plasmanu u kategoriji poletaraca i pčelica – kaže starešina Odreda Dragan Musić.

 

Čiča Janko - Perlez

 

Za ekipu “Medene pčelice” nastupali su Dijana Ratković, Tijana Jandrić, Anđela Jekić, Miloš Stefanović, Aleksa Cvejin, Andrija Grković, Dunja Subaša, Marko Ivkov, Stevica Nikolić, Mitra Ivkov i Danijela Jovanov.

 

Čiča Janko - Perlez

 

Ekipa “Perleski pirate” bila je u sastavu – Dalibor Stojšić, Srđan Stanišić, Nikola Savić, Nemanja Jekić, Miloš Damjanov, Aleksa Antonijević, Branislav Mrgić, Luka Hegediš i Miloš Andrić.

 

Čiča Janko - Perlez

 

“Uragan” se predstavio sa ekipom u kojoj su bili Nikola Velemirov, Marina Velemirov, Pera Lakičin, Jelena Milin, Anastasija Milenković, Sara Antonijević, Mladen Lišin, Milica Novakov, Milena Ratković, Nikola Vasić, Zvezdana Lepušan i Angela Biki.

 

Slobodan Šimrak nastupao je sa ekipama kao gitarista, dok je Slavko Stanišić bio vođa ekspedicije.

 

Domaćin festivala, na kojem su nastupile ekipe iz 16 odreda, sa oko 400 učesnika, bio je Odred izviđača “Sveti Sava” iz Beograda.

Podeli članak
Tagovi

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • BRAVO PERLEŽANI!!!
    SVE ČESTITKE ZA DUGOTRAJNO BITISANJE!
    BIVŠI ČLAN ODREDA IZVIĐAČA “MILUTIN SUBOTIN”-ELEMIR!
    Pozdrav iz Elemira!

    • Поздрав, хвала на честиткама, јели има изгледа да се оснује поново одред код вас, ако треба нека помоћ, јави се.

sinovoz
FAM