Region

Ozbiljna havarija na telefonskim i internet vezama!

telefon

Ozbiljna havarija na telefonskim i internet vezama zadesila je sela u okolini Zrenjanina, Elemir i Mihajlovo, Banju Rusandu u Melencima, i neke firme.

 

Od kasnih prepodnevnih sati bez telefonskih i internet veza, kao i usluga IPTV-a, ostali su meštani u Elemiru, Mihajlovu i delu Melenaca. Odsečeni su i pogoni NIS-a i Fabrike kaučuka na potezu Elemira.

 

– Presečen je kabl tokom radova koje je izvodilo JKP „Vodovod i kanalizacija“ i dva sela su u potpunosti ostala bez telefonskih linija i interneta, zatim Banja Rusanda, kao i neke firme. Na teren su poslate ekipe koje treba da detektuju kvar i utvrde kolika šteta je načinjena, da bi se odmah krenulo u uspostavljanje normalnog režima rada. Gledaćemo da u najkraćem roku otklonimo kvar – kaže za portal zrenjaninski.com šef službe za mrežne operacije u zrenjaninskom Telekomu Slaviša Vlačić.

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

 • IGLEDA, DA U JKP „VODOVOD I KANALIZACIJA“-ZRENJANIN, RADE NESTRUČNA-PRIUČENA LICA, KADA MOGU DA NAPRAVE TAKVU ŠTETU, DA ELEMIR I MELENCI, ZNAČI, SVE AMBULANTE, PRODAVNICE, POŠTE, BANKOMATI I DR. KORISNICI OSTANU, DANAS, U 21. VEKU!, BEZ INETERNETA!!!
  SUMNJAM DA MTS NIJE UCRTAO TRASE KOMUNIKACIONIH KABLOVA!
  U PITANJU SU „STRUČNJACI“ IZ JKP I NJIHOVI RUKOVODIOCI, NARAVNO, KOJI SE NE RAZUMEJU U SVOJ POSAO!!!
  A, ODRŽAVANJE „EKO ČESME“ SU DALI NEPOZNATOJ FIRMI, IZ KLEKA!!!
  KO GARANTUJE ZA BEZBEDNOST-PRIVATNIK!!!???
  INAČE, SVAKOG DANA, KADA SU RADILI KANALIZACIJU, PO ELEMIRU, SU ISKLJUČIVALI VODU, ZBOG SEČENJA RAZNIH KABLOVA I INSTALACIJA!!!
  I, NISMO ČULI, „DA SU POVUKLI MAČKA ZA REP“, NITI IMAMO UVIDA U DNEVNIKE RADA, KAKO ODRŽAVAJU VODOVODE, PO SELIMA, A, TREBALO BI IH MALO BOLJE KONTROLISATI, UĆI U RAD FIRME I DA PODNOSE IZVEŠTAJE O RADU, POTROŠAČIMA!!!
  PREKOR IZ ELEMIRA!

sinovoz