Region YSLAJDER

OVIM PREDUZEĆIMA JE POVERENA ZIMSKA SLUŽBA

ZRENJANIN – Načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević i načelnik Odeljenja za vanredne situacije MUP-a u Zrenjaninu Goran Marjanović obišli su zimske službe i u ostalim opštinama okruga, nakon što su nedavno posetili javna komunalna preduzeća u Zrenjaninu i Novom Bečeju, zadužena za delovanje u zimskom periodu.

 

 

Ovom posetom je obuhvaćeno preduzeće „MlaMarMo“ u Lukićevu koje je opština Sečanj angažovala za čišćenje snega i održavanje ulica i lokalnih puteva u zimskom periodu, kao i preduzeće „Eko-gradnja“ u Zrenjaninu, koje raspolaže savremenom mehanizacijom kojom će, pored zimske službe JKP „Čistoća i zelenilo“, održavati ulice u Zrenjaninu, ali i magistralne i regionalne saobraćajnice na teritoriji grada.

 

Za održavanje ulica i puteva u opštini Nova Crnja, kao i prethodnih godina, zadužena je zimska služba JKP „8. avgust“ iz Srpske Crnje. U ovom preduzeću su potvrdili da je mehanizacija ispravna i da su nabavljene potrebne količine soli i rizle za posipanje puteva, kao i da uz dovoljan broj radnika spremno dočekuju zimu.

 

U žitištanskoj opštini, Javno preduzeće „Razvoj“ je nadležno za čišćenje snega i održavanje ulica, kako u Žitištu, tako i ostalim naseljenim mestima u ovoj opštini.

 

Nakon obilaska svih zimskih službi i preduzeća sa kojima su opštine potpisale ugovore o održavanju ulica i puteva, konstatovana je potpuna spremnost i opremljenost za delovanje u zimskom periodu, u pogledu ljudstva i stručnog kadra, mehanizacije i potrebnog materijala.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz