Region Vesti Zrenjanin

Opština Sečanj traži prevoznika za đake, propisani uslovi koje treba ispuniti

opština sečanj

Opština Sečanj raspisala je javnu nabavku za uslugu prevoza učenika u ovoj opštini. Zainteresovani ponude mogu dostaviti do 20. avgusta.

 

Potrebno je obezbediti prevoz za sve relacije, i to Jaša Tomić – Zrenjanin – Jaša Tomić, za sedam učenika, kao i Krajišnik – Zrenjanin – Krajišnik za devet đaka. Tu su i relacije Sutjeska – Zrenjanin – Sutjeska za 25 učenika, zatim Sečanj – Zrenjanin – Sečanj za četiri đaka, kao i Boka – Zrenjanin – Boka za 13 đaka. Predviđene su i relacije Konak –Zrenjanin – Konak sa tri učenika, Neuzina – Zrenjanin – Neuzina sa pet i Jarkovac – Zrenjanin – Jarkovac sa dva đaka.

 

Pročitajte još: Ovo autobusko stajalište u Kumanu je specifično, Zrenjanin nema ovakvo

 

Ponuđač je u obavezi da ima registrovan red vožnje za međumesni saobraćaj na relacijama koje su planirane ovom javnom nabavkom. Prilikom podnošenja ponude, ponuđač je u obavezi da dostavi overene redove vožnji. U suprotnom će se ponuda odbiti kao neprihvatljiva

 

Ponuda može biti i zajednička, a dozvoljeno je i angažovanje podizvođača. Opština Sečanj je predvidela i sredstva obezbeđenja, a plaćanje usluga bilo bi 45 dana po istavljanju fakture za obavljeni prevoz.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM