Region Vesti Zrenjanin

Opština Sečanj traži prevoznika za đake, propisani uslovi koje treba ispuniti

opština sečanj

Opština Sečanj raspisala je javnu nabavku za uslugu prevoza učenika u ovoj opštini. Zainteresovani ponude mogu dostaviti do 20. avgusta.

 

Potrebno je obezbediti prevoz za sve relacije, i to Jaša Tomić – Zrenjanin – Jaša Tomić, za sedam učenika, kao i Krajišnik – Zrenjanin – Krajišnik za devet đaka. Tu su i relacije Sutjeska – Zrenjanin – Sutjeska za 25 učenika, zatim Sečanj – Zrenjanin – Sečanj za četiri đaka, kao i Boka – Zrenjanin – Boka za 13 đaka. Predviđene su i relacije Konak –Zrenjanin – Konak sa tri učenika, Neuzina – Zrenjanin – Neuzina sa pet i Jarkovac – Zrenjanin – Jarkovac sa dva đaka.

 

Pročitajte još: Ovo autobusko stajalište u Kumanu je specifično, Zrenjanin nema ovakvo

 

Ponuđač je u obavezi da ima registrovan red vožnje za međumesni saobraćaj na relacijama koje su planirane ovom javnom nabavkom. Prilikom podnošenja ponude, ponuđač je u obavezi da dostavi overene redove vožnji. U suprotnom će se ponuda odbiti kao neprihvatljiva

 

Ponuda može biti i zajednička, a dozvoljeno je i angažovanje podizvođača. Opština Sečanj je predvidela i sredstva obezbeđenja, a plaćanje usluga bilo bi 45 dana po istavljanju fakture za obavljeni prevoz.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz