Region

OMLADINSKI CENTAR IMAĆE I SMEŠTAJNE KAPACITETE

NOVI BEČEJ – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić posetila je opštinu Novi Bečej i tom prilikom održala radni sastanak sa predstavnicima lokalne samouprave, sportskih udruženja i civilnog sektora koji se bave mladima i koji su joj tom prilikom predstavili svoje projekte.

Pokrajinska sekretarka u Novom Bečeju
Pokrajinska sekretarka u Novom Bečeju

– Iako je ove godine budžet manji za oko 60 procenata u odnosu na prošlogodišnji, postupaćemo kao i do sada, odgovorno i pravedno. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i opština Novi Bečej oduvek imaju dobru saradnju, a koristim ovu priliku i da izrazim zadovoljstvo što će se radnička Olimpijada održati upravo ovde jer je to sjajna prilika da se obnovi sportska infrastruktura i promoviše važnost vežbanja radi zdravlja – poručila je Tepić.

Ona je obišla i Kancelariju za mlade koja će pored multifunkcionalne sale i samih kancelarija, uskoro dobiti i smeštajni kapacitet i time postati pravi omladinski centar.

– Bilo bi vrlo netalentovano sa naše strane da ne damo podršku i zamajac, zajednički finansirajući ovako ozbiljne projekte, kao što je budući omladinski centar i to ne samo Novog Bečeja, već i celog regiona. Priznajem da do sada nisam videla jedan ovako objedinjujući centar u kome imate radni i rekreativni, kao i prostor za čitanje, i ono što je najvažnije smeštajni prostor u kome će svi mladi moći da borave više dana – istakla je Tepić i navela da će pokrajinski sekretarijat sufinansirati završetak radova na prostorijama koje čekaju da posle sanacije, adaptacije i opremanja otvore svoja vrata za mlade ljude.

Ovom prilikom pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić posetila je i kuglanu koja će služiti novobečejskim i svim vojvođanskim kuglašima.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz