Region

Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza treći na festivalu u Beogradu (Foto)

odred izviđača čiča janko perlez

Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza plasirao se na treće mesto u ukupnom plasmanu, na 14. izviđačkom festivalu „Izviđači pevaju“, održanom u Beogradu.

 

– Odred izviđača „Čiča Janko“ nastupio je sa 37 članova. Oni su bili podeljeni u tri ekipe, sastavljene od poletaraca i mlađih izviđača iz Perleza, Farkaždina, Ečke i Idvora. „Medene pčelice“, „Tamiški delfini“ i „Uragan“ nastupili su u kategoriji tradicionalne pesme. Zauzeli smo treće mesto u ukupnom plasmanu, u kategoriji pčelica i poletaraca. Osim toga, dobili smo i priznanje za najmasovniji odred na festivalu – kaže starešina perleskog odreda Dragan Musić.

 

Domaćin i organizator festivala bio je Odred izviđača „Sveti Sava“ iz Beograda. Ove godine manifestacija je održana u Kulturnom centru „Vlada Divljan“. Učestvovao je 21 odred iz Srbije i regiona, sa više od 400 izviđača u više kategorija.

 

Ekipa „Medene pčelice“ bila je u sastavu: Jovan Rakita, Jelena Jevrić, Andrea Jevrić, Dijana Ratković, Katarina Likić, Miloš Andrić, Nikola Savić, Branislav Mrgić, Luka Hegediš, Aleksandar Antonijević i David Trifunović.

 

Ekipa „Tamiški delfini“ bili je u sastavu Mitra Ivkov, Ivana Vukov, Dragana Vukov, Mina Mećavin, Aleksandra Zakić, Emina Božanić, Aleksandra Gilezan, Bojana Vijatov, Luka Velemirov, Ivan Stankov, Mihajlo Mihajlović i Luka Marjanović.

 

Ekipa „Uragan“ bila je u sledećem sastavu: Nikola Velemirov, Teodora Stepanov, Jelena Milin, Marko Ivkov, Sara Antonijević, Mladen Lišin, Milica Novakov, Milena Ratković, Jovana Jovanović, Marina Velemirov, Ana Živkov, Angela Biki i Danijela Jovanov.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • ZA POHVALITI!
    BRAVO IZVIĐAČI PERLEZA, IDVORA, FARKAŽDINA I EČKE!!!
    3X „URA“ ZA NJIH: „URA“, „URA“, „URA“!!!
    POZDRAV IZ ELEMIRA!

sinovoz