Region YTOP

ODABRANO OSAM KANDIDATA KOJI ĆE DOBITI KUĆE

Novi Becej
Novi Bečej

NOVI BEČEJ – Komisija opštine Novi Bečej zadužena za dodelu kuća izbegličkim porodicama na njenoj teritoriji, izvršila je bodovanje 17 pristiglih prijava i odlučila da će prvih osam kandidata sa liste prijavljenih dobiti novu stambenu jedinicu.

 

Novi Becej kuće
Novi Bečej

 

Novi Bečej je jedna od 53 lokalne samouprave u kojima će biti realizovano ukupno 899 stambenih rešenja, koja su dodeljena u okviru projekta Regionalni stambeni program u Republici Srbiji.

 

Vrednost svakog objekta iznosi 9.500 evra.

 

Kandidati će, kažu, imati pravo žalbe na odluku, ukoliko smatraju da su na neki način oštećeni, a nakon isteka roka za žalbe od 15 dana, kreće postupak potpisavanja ugovora o „kupoprodaji kuća“.

Podeli članak

6 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

 • Gde treba da se prijavimo mi koji smo rođeni,odrasli i plaćamo porez Srbiji generacijama? Koliko vidim ogromna većina „izbeglih“ se fantastično snašla postali smo robovi u sopstvenoj kući.

 • A šta je sa nama starosedeocima … Mladim bracnim parovima sa decom takodje u velikoj većini stambeno ne obezbedjeni???!!! Nemam protiv nikoga ništa ali aman dokle više pa prošlo je dvadeset i više godina!!!!!

 • Anonimus razmisli pre nego sto napises tako nesto. Da li bi ti voleo da tebe proteraju sa tvog ognjista???

  • Ne znam gde živiš ali ako malo bolje pogledaš primetićeš da je stanje u Srbiji katastrofalno,da nam se deca ne venčavaju jer nemaju uslove,oni koji se usude žive sa tri generacije u kući.Naravno da postoje stradalnici kojima treba pomoći ali ogroman broj njih je dobio kuće u Srbiji a zatim prodao stančuge u Sarajevu,Mostaru,Zagrebu,na primorju i otišao na zapad ne okrenuvši se za sobom.

  • Poštovani,
   Mnogi su se vratili na svoja ognjišta (govorim o Hrvatskoj jer to znam), neki su prodali svoja imanja jer ne žele da se vrate; samo mali, mali broj njih je stvarno, ali stvarno neobezbeđen.
   Mnogi su se dobro snašli ovde (vidimo to svi mi), ali još uvek, bez pardona koriste privilegije koje im obezbeđuje status izbeglice – to treba regulisati.
   Mene niko nije proterao, ali sam podstanar i verovatno ću iz kirije i u grob jer nemam od koga da nasledim, čime da kupim, od države da dobijem.