Region

NOVO UDRUŽENJE U ŽITIŠTU

zitiste
Žitište

ŽITIŠTE – U Žitištu je održana osnivačka skupština Udruženja za bezbednost i zdravlje na radu opštine Žitište.

Inicijator i glavni pokretač ideje da se u ovoj srednjobanatskoj opštini osnuje ovakvo jedno udruženje bio je Petar Stanić, zaposlen u žitištanskom Javnom preduzeću “Razvoj”, gde radi baš na poslovima bezbednosti i zdravlja na radu u samom preduzeću.

Žitište
Žitište

-Ovo udruženje je osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, poboljšanja uslova rada i očuvanja radne okoline. Osnivači ovog udruženja su jednoglasno podržali osnivačka akta koja su neophodna za dalju registraciju Udruženja – kaže Stanić, kojeg sun a osnivačkoj skupštini jednoglasni izabrali za predsednika Udruženja za bezbednost i zdravlje na radu, odnosno za zakonskog zastupnika. On najavljuje da će Udruženje prvenstveno sarađivati sa preduzećima iz opštine Žitište i ukazivati na pozitivna i negativna iskustva iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.

-U skoroj budućnosti, planirano je da udruženje organizuje profesionalne obuke iz ove oblasti, kao i manifestacije na kojima će se popularizovati teme o bezbednosti i zdravlju na radu –najavljuje Stanić.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM