Foto dana Region

NOVI USPEH ODREDA IZVIĐAČA “ČIČA JANKO”

PERLEZ – Odred izviđača “Čiča Janko” iz Perleza učestvovao je na takmičenju poletaraca i izviđača u Starčevu sa četiri ekipe, i zabeležio nove uspehe.

 

uspeh odreda izviđača

 

“Čiča Janko” je na izviđačkom višeboju, koji je organizovao Izviđački odred “Nadel” iz Starčeva, učestvovao sa tri ekipe poletaraca i jednom ekipom mlađih izviđača.

 

– Ekipe našeg odreda bile su sastavljene od dece iz Perleza, Farkaždina i Stajićeva, a višeboj je bio jedna od manifestacija u obeležavanju seoske slave. Domaćini su spremili interesantne i zanimljive discipline za kategoriju poletaraca. Igre su se odvijale u parku u centru Starčeva. Ekipe našeg odreda pokazale su da su i dalje u dobroj formi, pa nisu izostali ni dobri rezultati. Odred je obogatio svoju kolekciju sa još dva pehara. Prvo mesto osvojila je ekipa “Uragan”, a drugoplasirana je bila ekipa “Perleski pirati”, dok su “Perleski pilići” zauzeli peto mesto – kaže Dragan Musić, starešina Izviđačkog odreda “Čiča Janko”.

 

 

U orijentiringu, u kategoriji poletaraca, prvo mesto je zauzela ekipa “Perleski pirati”, a u kategoriji mlađih izviđača ekipa “Tviti” bila je druga.

 

 

Ekipa “Uragan” nastupala je u sastavu Ana Živkov, kao vođa ekipe, Anastasija Milenković, Jelena Milin i Nikola Velemirov.

 

 

U sastavu “Perleskih pirata” bili su Mladen Lišin, kao vođa ekipe, zatim Nikola Savić, Aleksandar Antonijević i Dijana Ratković.

 

 

Ekipu “Perleski pilići” činili su vođa ekipe Milica Novakov, Marina Velemirov, Andrej Gađanski i David Živkov.

 

Za mlađe izviđače ekipe “Tviti” nastupili su vođa ekipe Angela Biki, Nikola Velemirov i Milena Ratković.

Podeli članak
sinovoz
FAM