Foto dana Region Vesti Zrenjanin

Nova turistička signalizacija postavljena na četiri lokacije (Foto)

turistička signalizacija
Foto: Ustanova "Rezervati prirode"

Nova turistička signalizacija postavljena je na četiri lokacije u okolini grada, saopštila je Ustanova “Rezervati prirode” iz Zrenjanina.

 

Turistička signalizacija upućuje vozače na Specijalni rezervat prirode “Ritovi donjeg Potisja”, jedan od bisera prirode srednjeg Banata.

 

PROČITAJTE JOŠ: “Linglong” organizovao akciju sadnje drveća u Zrenjaninu (Foto)

 

“Naša ustanova je postavila turističku signalizaciju na četiri mesta, nakon dobijanja saglasnosti od nadležnog ministarstva. Posao je obavljen na osnovu godišnjeg programa upravljanja zaštićenim područjem „Ritovi donjeg Potisja“, sredstvima od naknade za upravljanje ovim rezervatom prirode”, saopštili su “Rezervati prirode”.

 

turistička signalizacija
Foto: Ustanova “Rezervati prirode”

 

Turistička signalizacija je postavljena na izlazu iz grada Zrenjanina, kod kružne raskrsnice na Bagljašu, kao i pred skretanje za izletište Tisa, iz pravca Zrenjanina. Postavljena je i pred skretanje za izletište Tisa iz pravca Novog Sada, pri spuštanju sa mosta, kao i na žabaljskoj kružnoj raskrsnici.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Radove na postavljanju signalizacije sproveli su radnici firme „Signal“ iz Sombora.

 

turistička signalizacija
Foto: Ustanova “Rezervati prirode”

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM