Region YTOP

„LALE“ IZ EČKE SE VRATILE SA FESTIVALA U BUGARSKOJ

EČKA – Članovi dečijeg i izvođačkog ansambla Kulturno – umetničkog društva „Lala“ iz Ečke vratili su se iz Bugarske, gde su učestvovali na međunarodnom festivalu folklora “Balkan folk fest”, koji je održan u letovalištu Varna – Zlatni Pjasci.

 

 

– Naši ansambli, dečiji i izvođački, po prvi put su ove godine učestvovali na ovom festivalu. Uspešno smo predstavili publici naš program i vratili smo se kući sa mnogo pozitivnih utisaka, bogatiji za još jedno novo iskustvo, ali i nekoliko novih prijateljstava – kaže umetnički rukovodilac ansambla Zoran Tošić.

 

Slobodno vreme tokom trajanja festivala članovi KUD „Lala“ iskoristili su za odmor, kupanje, druženje na peščanim plažama ovog velikog letovališta na Crnom moru.

 

lale ečka

 

– Naše ansamble u narednih nekoliko dana očekuju još dva nova druženja sa publikom na koncertima koje ćemo održati u Ečki i Zrenjaninu, a nakon toga odlazimo na kratku zasluženu letnju pauzu. Svoj rad, i pripreme za neke nove koncerte, festivale i druženja, naši članovi nastaviće krajem leta – dodaje predsednica ansambla Slavica Labinjan.

Podeli članak
sinovoz
FAM