Region

Stiže asfalt u kritičnu ulicu

STAJIĆEVO – U sklopu redovnih poseta mesnim zajednicama gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić obišao je sa svojim saradnicama Stajićevo. On je, nakon molbe predstavnika Saveta te Mesne zajednice, najavio da će grad finansirati asfaltiranje jedne od ulica, koja je u kritičnom stanju.

Gradonačelnik upoznat sa seoskim problemima
Gradonačelnik upoznat sa seoskim problemima

Član Saveta Mesne zajednice Stajićevo Nemanja Milinković objasnio je novinarima da su u tom mestu u toku radovi na rekonstrukciji i sanaciji kompletne putne infratsrukture, kao i na izradi atarskih puteva.

– Atarski put će se sada spojiti sa Orlovatom, tako da će to mnogo značiti našim poljoprivrednicima  koji obrađuju zemlju u orlovatskom ataru. Prilikom sastanka zamolili smo čelnike grada da nam izađu u susret i da ulicu koja je u najlošijem stanju kompletno asfaltiraju i imamo obećanje da će to biti učinjeno – kazao je Milinković.

On je dodao da se za oko mesec dana očekuje i početak izgradnje fekalne kanalizacije u tom selu i ukazao da je u prethodnom periodu poboljšana i ulična rasveta u Stajićevu.

Gradonačelnik Janjić je ocenio da je sa predstavnicima Mesne zajednice održao vrlo konstruktivan razgovor i da su tom prilikom definisani određeni problemi, kao i intenzitet njihovog rešavanja.

– U Stajićevu imamo nekoliko važnih projekata koji su došli na realizaciju, pored krpljenja kolovoza zamolili su me i da, ukoliko Grad to može, asfaltiramo jednu kritičnu ulicu. Mislim da ćemo ovde zadržati mehanizaciju narednih dana i problem rešiti. Imamo veliki projekat za izgradnju fiskulturne sale u ovom naseljenom i mestu i ove godine krećemo u realizaciju. Takođe, krenućemo i sa izgradnjom kanalizacije – rekao je Janjić.

Ovom prilikom istaknuto je i da je za saniranje putne mreže u Stajićevu izdvojeno deset miliona dinara, a da se uporedo radi i atarski put u dužini jednog kilometara i da je vrednost tih radova šest miliona dinara.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.