Region

Ko je kriv zbog neizgrađene fiskulturne sale?

ARADAC – Od kada je započeta izgradnja fiskulturne sale nikada nije postojao problem u novcu, već u ljudima koji su ušli u ovaj posao, kazao je direktor osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ u Aradcu Valeri Dragan.

aradac_fiskulturna_salaDragan je, komentarišući višedecenijski problem te škole, u kojoj se časovi fizičkog vaspitanja održavaju u oronuloj zgradi ili na obližnjem igralištu, objasnio da je do zastoja došlo zbog naknadnih i dodatnih radova koji su, kako je ocenio, svima zagorčali život.

„Uzeli smo drugu firmu koja u narednih petnaestak dana treba da stupi i završi salu za narednih 45 dana“, rekao je direktor aradačke osnovne škole prilikom susreta sa gradskim čelnicima.

On je dodao i da „Bratstvo jedinstvo“ pohađa 278 učenika.

Gradski čelnici su istakli da su upoznati sa problemom i poručili da će radovi biti završeni ove godine. Oni su dodali da je lokalna samouprava obezbedila sva sredstva za gradnju, te da će đaci u novoj školskoj godini imati fiskulturnu salu kakvu i zaslužuju.

Kako je rečeno, za rekonstrukciju putne mreže u Aradcu izdvojeno je sedam miliona dinara, a predstavnici Mesne zajednice iskazali su potrebu za novim asfaltiranjem.

Ovom prilikom je najavljen i festival na kojem će se predstaviti vinari, kobasičari i razna drga udruženja, a manifestacija će se održati 30. maja i biće prodajnog karaktera.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.