Foto dana Region Vesti Zrenjanin

„Karavan Banatske bajke“ u nedelju u Belom Blatu

karavan banatske bajke u belom blatu

„Karavan Banatske bajke“, koji podrazumeva organizaciju kulturno – zabavnog programa u seoskim sredinama, u nedelju, 16. februara, posetiće Belo Blato. U ovom selu se tog dana održava manifestacija „Beloblatska kobasica“.

 

Program će biti realizovan u okviru 7. po redu Festivala kobasica i domaće rakije i počinje u 11 časova svečanim otvaranjem manifestacije i kulturno-umetničkim i zabavnim programom „Banatska bajka“. Učestvuju Milica Dosković i Mešoviti hor „Sveti Arhangel MIhailo“ Zrenjanin, KUD „Pionir“ Zrenjanin, deca iz OŠ „Bratstvo jedinstvo“ iz Belog Blata i KUD „Arsenije Todorović“ iz Perleza.

 

U 14 časova je proglašenje pobednika.

 

Za vreme trajanja manifestacije goste će zabavljati muzički sastav „Bellami“ iz Belog Blata.

 

Pročitajte još: Avantura „Sonikov film“ i još tri premijere u CineStaru (Video)

 

„Karavan Banatske bajke“ organizuju Kulturni centar Zrenjanina, Turistička organizacija Grada Zrenjanina i IP Media 023. Pokrovitelj je Grad Zrenjanin.

 

Inače, manifestacija „Banatska bajka“ će ove godine biti održana četvrti put od 15. juna do 23. avgusta. Osmišljena je kroz sedamdesetak programa i biće upriličena na sledećim lokacijama – u Gradskoj bašti, na obali Begeja, kod Muzeja piva, i u okolnim selima.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM