Region YSLAJDER

JOŠ JEDNO SELO OD PONEDELJKA DOBIJA PRIGRADSKU LINIJU

selo-lukicevo
Lukićevo

LUKIĆEVO – Predstavnici Mesne zajednice Lukićevo požalili su se danas gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću da je javni prevoz jedan od gorućih problema u ovom selu, posebno kada je reč o srednjoškolcima koji nastavu pohađaju u gradu, ali i osnovcima koji, zbog nedostatka prevoza, imaju manje mogućnosti za odlazak na trening ili druge vanškolske aktivnosti organizovane u gradu.

 

selo-lukicevo
Lukićevo

 

Gradonačelnik Janjić je brzo reagovao i odmah nakon sastanka sa predstavnicima MZ Lukićevo, koji je održan u njegovom kabinetu, razgovarao je i sa predstavnicima kompanije „Net bus“. Dobra vest je da će već od ponedeljka, 21. avgusta, početi da saobraća linija iz tog sela ka gradu. 

 

Kako je saopšteno iz „Net busa“, planiranim redom vožnje autobus će u periodu od 5 do 15 časova kretati na svakih sat vremena, a zatim i od 19 do 21 čas. Cena karte iznosiće sto dinara, dok će povratna koštati 150 dinara. Autobuska linija kretaće iz Lukićeva, zatim magistralom do „Avale“, i ponovo do tog sela.

 

– Ovakvi susreti i direktna komunikacija su najbolji put ka rešavanju problema. Lokalnoj administraciji, na čijem sam čelu, podjednako je važno stvaranje dobrih uslova za život kako ljudima u gradu, tako i u selima – istakao je Janjić.

Podeli članak
sinovoz
FAM