Region

JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH FOLK PEVAČA NA GOSPOJINI?!

Velikogospojinski dani
Samo gosti opštine Novi Bečej će plaćati parking za vreme trajanja "Gospojine"

NOVI BEČEJ – Ako planovi organizatora ovogodišnjih “Velikogospojinskih dana” u Novom Bečeju budu sprovedeni u delo, ovog leta, u muzičkom delu programa ove tradicionalne manifestacije, nastupiće narodnjaci Aca Lukas i Novica Zdravković, kao i Dženan Lončarević, saznaje portal zrenjaninski.com!

 

Velikogospojinski dani folk pevača
Velikogospojinski dani

 

“Velikogospojinski dani” biće održani poslednjeg vikenda u avgustu, a pripreme su uveliko u toku.

 

Planirano je da manifestacija bude otvorena pristizanjem rečne flotile Vojske Srbije, a u okviru nje biće upriličen i Poljofest, i to peti po redu, zatim Etno bazar, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, kao i nadmetanje tamburaških bandi, pa revija paradnih zaprega…

 

Predsednik Organizacionog odbora manifestacije Novica Blažin još uvek je suzdržan kada je reč o ovogodišnjim muzičkim imenima koja će nastupiti u Novom Bečeju, ali ne krije koje su želje organizatora.

 

Po njegovim rečima, želja je da bude upriličeno tematsko veče u znak sećanja na Tomu Zdravkovića, kada bi nastupio Novica Zdravković. A narednih večeri publiku bi zabavljali Aca Lukas, Dženan Lončarević, mađarska grupa “Mobil Mania”, “Divlje jagode” i “Riblja čorba”.

Podeli članak
sinovoz
FAM