Region

IZVIĐAČI PERLEZA NA 31. DANIMA LUDAJE U KIKINDI

Perleski izviđači

KIKINDA – Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza učestvovao je u delu programa manifestacije „31. Dani ludaje“ u Kikindi.

Perleski izviđači
Perleski izviđači

Organizator skupa, na kojem su učestvovali poletarci, pčelice, mlađi izviđači i planinke, bio je  Odred izviđača „Proka Sredojev“, u saradnji sa kikindskom Turističkom organizacijom, a uz domaćina gostovale su ekipe iz Subotice i Perleza, sa ukupno 50 članova.

Na programu je, nakon skupa u Domu izviđača u Kikindi, bilo svečano otvaranje kampa na ludaji u centru grada, posle čega su svi učesnici defilovali centrom Kikinde i predstavili svoje mesto i izviđačku organizaciju. Tri najmlađa člana, učesnika kampa, posadila su drvo prijateljstva. Nakon toga najmlađi član perleskog odreda spustio je izviđačku zastavu, što je simbolično označilo zatvaranje kampa.

Odred „Čiča Janko“ na kampu su predstavljali poletarci iz Perleza, Farkaždina i Ečke, u sledećem sastavu: Zvezdana Lepušanin, Milica Novakov, Predrag Kiza, Mladen Lišin, Tamara Kiza, Anastasija Milenković, Aleksandra Živkov, Marina Velemirov, Danijela Kiza, Aleksandar Krišan, Anđela Vujanov, Irina Islamova, Vanesa Dan, Anđela Klopotan, Elena Božin i Nenad Kiza, kao i starešina Odreda Dragan Musić.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz