Foto dana Region Vesti Zrenjanin

Izviđači odreda „Čiča Janko“ iz Perleza odlični na takmičenju u Bečeju

izviđači čiča janko

Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza je na 23. susretu poletaraca „Radujmo se zajedno“, održanom u Bečeju, ostvario odlične rezultate.

 

Domaćin i organizator 23. susreta poletaraca bio je Odred izviđača „Ivo Lola Ribar“ iz Bečeja, a ekipe su se nadmetale u sedam disciplina. Na susretima su bile organizovane i radionice.

 

Odred iz Perleza nastupio je sa 19 članova. Oni su bili podeljeni u tri ekipe, i to „Perleški pirati“, „Tamiški delfini“ i „Medene pčelice“. U sastavu ekipa bili su poletarci i pčelice iz Perleza, Farkaždina, Idvora i Crepaje.

 

Pročitajte još: Održana druga Dečija pijaca, događaj imao humanitarni karakter (Foto)

 

Prvo mesto u kategoriji pčelica zauzela je ekipa „Medene pčelice“, u sastavu Magdalena Mauka, Jovana Rakita, Anastaija Stanojković i Nikolina Mirkov.

 

Prvaci u kategoriji poletaraca bili su članovi ekipe „Perleški pirati“, i to Nikola Savić, Aleksandar Antonijević, Dalibor Stojšić, Mihajlo Mauka, Branislav Mrgić, Nemanja Jekić i Miloš Andrić.

 

Drugoplasirana u kategoriji poletaraca bila je ekipa „Tamiški delfini“. Ekipu su činili Luka Velemirov, Mihajlo Mihajlov, Stevica Nikolić, Luka Marjanović, Lazar Marjanović, Uroš Tekijaški i Nemanja Manić.

 

izviđači čiča janko

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz