Region YTOP

IZVIĐAČI IZ PERLEZA USPEŠNI NA MANIFESTACIJI „DANI LUDAJE“

PERLEZ – Odred izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza učestvovao je na manifestaciji „Dani ludaje“u Kikindi, takmičeći se u  dve discipline, i to veoma uspešno.

 

izviđači
Odred izviđača „Čiča Janko“

 

Odred izviđača „Proka Sredojev“ iz Kikinde organizovao je prvi festival izviđačkog filma na temu „Zaštita životne sredine“ i „ Deca u saobraćaju“. Naš odred je spremio dva kratka filma na te teme, i plasirao se na drugo mesto. Ekipa je nastupila u sastavu Milica Novakov, Zvezdana Lepušin, Teodora Stepanov, Uroš Stepanov, Marko Ivkov i Slavko Stanišić – kaže starešina perleskog odreda Dragan Musić.

 

On napominje da je kikindski odred organizovao iprvi Memorijal „Braca Ziramov“, na kojem su se takmičile tri kategorije izviđača, i to poletarci, mlađi izviđači i stariji izviđači.

 

-Naš odred je učestvovao sa ekipama poletaraca i pčelica. Naša ekipa „Uragan“, u sastavu Aleksandra Živkov, kao vođa ekipe, zatim Jovana Jovanović, Sara Antonijević, Nikola Velemirov i Mladen Lišin, zauzela je prvo mesto. Ekipa „Perleški  pirati“bila je drugaa u njenom sastavu su Dejan Milić, kao vođa ekipe, pa Dalibor Stojšić, Aleksandar Antonijević, Nikola Savić, Nikola Vasić i Milan Bogdanović  – s ponosom ističe Musić.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz