Region Vesti Zrenjanin

Inspektori predstavili podatke o obavljenim inspekcijskim nadzorima

inspekcija

Načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević održala je danas treći po redu redovni kolegijum sa rukovodiocima republičkih i pokrajinskih inspekcija nadležnih za srednji Banat.

 

Inspektori su predstavili podatke o obavljenim inspekcijskim nadzorima i preduzetim merama u prethodnom periodu. Oni su radili u izmenjenim uslovima nastalim nakon proglašenja vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa.

 

„Sve inspekcijske službe su organizovale rad u skladu sa propisanim merama i preporukama Vlade. Nisu prestajale sa radom iako je u znatnoj meri ograničen neposredni kontakt sa strankama. Komunikacija sa strankama odvija se elektronskim putem ili putem telefona, kao i putem pošte“, saopšteno je nakon kolegijuma.

 

Pročitajte još: U prva tri meseca bilo 12,5 odsto manje teških povreda na radu

 

Stranke se inspekcijama obraćaju i preko posebnog broja pozivnog centra koji je Okrug uspostavio u tu svrhu. Po potrebi, inspektori obavljaju i terenski rad i odgovaraju na zahteve stranaka.

 

„Od dana proglašenja vanrednog stanja Okrug nije prestajao sa radom i sve vreme je na usluzi i pruža podršku inspektorima u njihov radu“, dodaje se u saopštenju.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM