Region YSLAJDER

GRAĐEVINSKI RADOVI U ELEMIRU NA NEKOLIKO LOKACIJA

ELEMIR – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, danas je obišao radove u Elemiru, gde se radi rekonstrukcija trotoara u centru sela, pripremaju završni radovi na osposobljavanju novoizgrađenog objekta seoskog vrtića i dovršava izgradnja parohijskog doma.

 

elemiru

 

– U toku su radovi na uređenju centra sela i trotoara. Ovo su radovi koji se odvijaju uz podršku Gradske uprave i Grada Zrenjanina i veoma uspešno se završavaju. Žitelji sela su zadovoljni radovima koji će dati novi izgled centru sela – kaže predsednik Saveta Mesne zajednice Elemir Marko Kovačević.

 

On podseća da je u centru izgrađen i novi objekat vrtića za najmlađe stanovnike sela, za koji je obezbeđen i kompletan nameštaj.

 

– Ovo je obezbeđeno sredstvima Mesne zajednice Elemir i čekaju se dozvole i izvođenje nekih finalnih radova, da bi ovaj objekat bio u funkciji. Nadamo se da će i to biti uskoro završeno i da će na jesen mališani koristiti ovaj prelepi objekat – istakao je Kovačević.

 

Kovačević je naglasio da je od temelja krenula gradnja novog parohijskog doma, združenim sredstvima Mesne zajednice Elemir, Gradske uprave i Srpske pravoslavne crkve. I to će uskoro biti završeno i svešetenik će biti useljen, najavljeno je prilikom obilaska radova na parohijskom domu.

 

elemiru

 

Gradonačelnik Janjić podsetio je na njegove najave da će i ova građevinska sezona, kako u samom Zrenjaninu, tako i u okolnim  mestima, biti veoma dinamična.

 

– Došao sam da sa saradnicima obiđem radove u Elemiru, čija je vrednost oko 7,3 miliona dinara. Radiće se staze oko mesne zajednice, škole i parohijskog doma, ali nadam se da ćemo uspeti da završimo i posao oko novog vrtića, u kojem postoji mogućnost da mališani koriste celodnevnu uslugu, odnosno produženi boravak – istakao je Janjić.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Kako to da preletač Santovac nije sa njim? Verovatno je jako zauzet, pa nije mogao. Baš šteta. Ovako, gosn gradonačelnik neće moći sam da uvrdi valjanost radova. Predlažem da se gradonačenik okane tih manje bitnih stvari i da ozbiljno priona na rad kako bi što pre bila urađena obilaznica a posebno da se angažuje u traženju novih i pravih investitora. Od ovoga što on radi građani Zrenjanina nemaju nikakve koristi.

  • Sve je to dobro ali,…….
    Nije zavrsena kanalizacija!!!!
    Ostale su jos koliko znam 2-3 ulice.
    Nema se cista pijaca voda a 2017-a, ljudi lete u svemiru a mi ni naj osnovnije nismo sposobni da uradimo.

sinovoz
FAM