Region YTOP

DIRLJIVO PISMO DIREKTORA ŠKOLE BELOBLATSKIM MATURANTIMA

BELO BLATO – Prva životna stepenica je preskočena. Naravno, svaki stepenik jeste neka vrsta izazova. Pa tako i završetak osnovne škole. To je prvi uslov za dalje napredovanje, za sledeće životne barijere. I ambicije.

 

beloblatskim maturantima

 

Nije sve išlo baš glatko. Ni okolnosti nisu bile potaman, jer su mnoge vrednosti bile urušene. To je doprinelo da dođe  i do devalvacije vaspitno – obrazovnog sistema. Krivice vaše tu nema. Bar ne u ovom vašem životnom ciklusu. Ali, postoji i nešto što vi sada, bezmalo kao odrasli ljudi, morate sami činiti. Morate se uputiti u smeru dobrog i dobitnog životnog pravca. Morate preuzeti odgovornost. Sa svim izazovima koji su pred vama.

 

Na tom putu ćete morati biti i ozbiljni, uporni i dobro organizovani. Kao na nekoj važnoj utakmici. Samo, ta utakmica ima mnogo delova. U jednom od njih i mi smo bili sa vama. Kao roditelji i treneri. Pokatkad i kao drugari.

 

beloblatskim maturantima

 

I dobri drugari se ponekad ne razumeju. Nadamo se da ti nesporazumi nisu pamtljivi i nepremostivi. Valjda, u jeku te utakmice, nije uvek moguće baš sve predvideti. I prihvatiti. Nema ljutnje kada je namera dobra. Naša jeste bila takva. Koliko smo bili uspešni svi zajedno, vreme će pokazati. Hvala vam za sve ove godine dinamičnog i dobrog  druženja.

 

Želimo vam puno istrajnosti, sa dovoljnom dozom sreće kao bitnim činiocem životnog uspeha!

 

Generaciji 2009 – 2017.

 

Direktor Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ u Belom Blatu

 

Milan Nedeljkov

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz